Butik

BJÖRKEBY HUNDSERVICE

Vår butik


Vår lilla butik finns på Oxelvägen 31 i Järfälla och delar lokal med vårat hundtrim. För närvarande har vi inga fasta öppettider, men det går bra att maila eller ringa och bestämma en tid för när du kan komma förbi. Oftast går även kvällar och helger bra. Betalning sker med Swish, kort eller Klarna via iZettle


Vi är mycket stolta återförsäljare av:

Nutrolin

Fodax foder

Leucillin hudvårdsspray

K9 Morotspellets

Kong leksaker

Trikem tillskott


Vi har även en hel del andra hundtillbehör, såsom tandborstar, koppel, halsband, aktiveringssaker, pälsvårdssaker samt speciell utrustning för uppfödare (t ex navelklämmor, sondmatningsslangar, peanger, valpsugar mm).

LEUCILLIN
Hudvårdsspray

Leucillin är en mångsidig hudvårdsprodukt som passar alla hudtyper och som är perfekt att ha i förstahjälpenlådan. Det är speciellt framtaget för omvårdnad av hud, öron och ögon. Leucillin är en revolutionerande spray som utklassar andra produkter genom att aktivera kroppens eget immunförsvar. Det passar alla däggdjur, fåglar och reptiler.

NUTROLIN®

Kosttillskott till hunden


Nutrolin produktserien till hundar består av fem skräddarsydda, 100% naturliga oljetillskott. 
Produkterna är baserade forskning och innehåller fiskolja eller vegetabiliska oljor samt viktiga näringsämnen för att stödja hundens hälsa. Effekten kan du se efter 3-6 veckors användning.

FODAX
Fryst färskfoder

Hundar är rovdjur och skapta för att äta rått kött. Sedan starten 1993 har Fodax tillverkat färskfruset hundfoder. Tillverkning sker i egen fabrik av svenska veterinärbesiktigade råvaror från nöt och kyckling. Fodax finns i tre färskfrysta varianter, samtliga säljs i 10 kg påsar, samt i två frystorkade varianter i mindre förpackning.

Copyright @ All Rights Reserved

Kontakt


Barkarby, Järfälla

Följ oss
0739191147

Nyheter


5 juni 20202

Ny sida - butik. Välkomna!


4 februari 2020

Ny prislista för rastningstjänsterna.